— Det er bare et par uker siden vi fikk alt på plass. Heldigvis før disse tyvene slo til, sier daglig leder Annlaug Hansen til BT.

For fem uker siden opplevde bingoen to innbrudd. Derfor bestemte de seg for å investere alarm.

— Nå er alle verdier sikret. Det var vel også det som skremte tyvene bort, sier Hansen, mens hun forklarer hvordan tyvene har tatt seg inn dør for dør i lokalene.

— De er virkelig proffer vi snakker om. Se her. Her har de skrudd ut vinduet, sier Hansen og viser oss rundt.

I bakgrunnen hører vi tallene til både Olga og Nils. Bingoen går sin vanlige gang til tross for tyvenes herjinger.

— Det har ikke fått med seg verdier ved noen av innbruddene, men det gjøres jo mye skadeverk. Og så blir det mye arbeid i ettertid, sier den bingodriveren irritert.

De fire som nå er siktet for det siste innbruddet, dukket opp i lokalene i forrige uke.

— De spilte og oppførte seg som andre kunder. I ettertid forstår vi at de har vært her for å planlegge innbruddet, sier Hansen.

— Jeg var alene på jobb en kveld da jeg så dem ute i gangen. Jeg tenkte ikke på at de var der for å planlegge innbrudd, sier bingovertinne Kjellaug Lockertsen til BT.

Bingoens videotape, og samarbeid med de ansatte på en bingo på Danmarksplass, gjorde jobben enkel for politiet.

— Vi skjønte at dersom de fortsatt var i Bergen, så var de naturlig at de oppsøkte andre bingoer. Den antakelsen viste seg å være riktig, sier daglig leder Annlaug Hansen.

GLAD: Bingovertinne Kjellaug Lockertsen er glad for at den frekke banden er tatt og fengslet. - De kan ikke være helt kloke, sier Olsen og rister på hodet.