Politiet melder på Twitter om tre innbrudd i bergensområdet torsdag kveld og natt til fredag.

To menn er pågrepet og siktet for innbrudd i en leilighet i Wesselsgate på Møhlenpris. Politiet fikk inn flere meldinger fra beboere i en blokk like før klokken 00.30. Da de kom til stedet fant de to menn som hadde brutt seg inn i en leilighet i fjerdeetasje.

Begge sitter i arrest og blir avhørt i løpet av fredag formiddag.

Stjal fotballskjorter

På Bjørndalstølen i Loddefjord har uvedkommende brutt seg inn i et bolighus. Eierne meldte fra om innbruddet klokken 23.42 etter at de hadde kommet hjem og oppdaget at tyvene hadde romtert mye inne i huset. Politiet har undersøkt stedet.

Også i Bøkkergaten i Sandviken har det vært innbrudd i en leilighet. Også her oppdaget eierne innbruddet da de kom hjem. De meldte fra til politiet klokken 22.29 torsdag kveld. Tyven fikk blant annet med seg to Ipad-er og flere signerte Manchester United-trøyer.

Innbrudd i Odda

Natt til fredag klokken 03.55 kom det inn melding om et innbrudd i lokalene til bedriftshelsetjenesten i Odda.

— En utenlandsk mann ringte og meldte fra om at han hadde observert vedkommende, sier operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt.

Det var en mann som hadde brutt seg inn. Steimler opplyser at mannen var ruset og at han hadde skadet seg da han brøt seg inn.

— Han har kuttet seg i hånden. Han er fremstilt for lege for vurdering, sier Steimler.