— Opelen kom i stor hastighet gjennom en høyre sving, kjørte rett i en bergknaus, veltet, gikk kast i kast over på venstre side av veien. Den har lagt seg i en røys ned mot en myr, ni meter fra veikanten.

Bilen er totalvrak, bildeler er spredd ut over alt her. Motor og girkasse er slengt ut av bilen og ligger over tjue meter fra bilvraket, forteller lensmann Per Nordstrand på Austevoll lensmannskontor til bt.no.

— Umiddelbart før ulykken kjørte begge bilene i høy hastighet forbi en buss. Vi slår hardt ned på slik kjøring, sier Nordstrand

— Ulykken skjedde på Haukanesletta, mellom Haukanes og Sandvik, på riksvei 546 i Austevoll. Vi fikk melding om ulykken klokken 12.10, opplyser vaktsjef Alnæs ved Hordaland politidistrikt.

Utrolig nok er ingen av de tre tenåringene livstruende skadet etter den voldsomme utforkjøringen. 18-åringen har fått hjernerystelse og er lettere skadet. 16- og 17-åringen har middels alvorlige bruddskader, opplyser Haukeland sykehus. Den andre bilen var ikke involvert i ulykken, men politiet kommer likevel til å beslaglegge begge sjåførenes førerkort.