Klokken 00.25 fikk politiet melding om en slåsskamp på Torgallmenningen.

— To personer i slutten av 20-årene er pågrepet. En av dem ble sendt til legevakten for å sy noen sting. Den andre sitter i fyllearresten, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt.

Les også: På vandring langs E39 i undikken

Klokken 01.30 fikk politiet melding om en bil som sto halvveis opp på fortauet med motoren i gang i nærheten av Skogsvåg i Sund. I bilen satt en ruset person og sov.

— Føreren var tydelig ruset. Han skal ha vært på fest da han fant noen bilnøkler. Han syntes tydeligvis det var greit å ta en tur uten at bileier var orientert, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt.

Promillekjøring

Litt før klokken 03.00 kjørte en bil av veien ved Steinrusten på Askøy.

— Fører var uskadet, men han virket ikke edru. Den 39 år gamle mannen er mistenkt for promillekjøring, sier Grindeland.

To 18-åringer ble stoppet av politiet i Omastrand i Kvam i natt.

— De hadde tyvlånt en bil fra en fest og kjørt på tur. Begge er sendt til lokal legevakt for blodprøver, sier Grindeland.

Les også: Stakk etter slåsskamp.

Lettkledd mann med maske

Også politiet i Sogn og Fjordane melder om en travel natt. Her er et utdrag fra politiets logg:

00.15: En mann ble slått i ansiktet etter en krangel i Sogndal. Det er mistanke om at nesen var knekt. Politiet har vært i kontakt med gjerningsmannen. Fornærmede vil ta kontakt med politiet på et senere tidspunkt for eventuelt å anmelde forholdet.

00.20: Politiet ble tilkalt da vaktene på et utested på Eid hadde problemer med flere personer som ville trenge seg inn på stedet. Politiet ankom stedet ganske raskt, men da hadde personene forlatt stedet.

01.08: Politiet fikk melding om at en svært lettkledd mann med maske hadde kommet springende inn i resepsjonen på Alexandria Hotel med et brannslukkingsapparat. Før han forlot stedet tømte han apparatet inne på Alex Dancing og i resepsjonen. Forholdet vil bli anmeldt og det vil bli fremsatt erstatningskrav.

01.30: Politiet ble tilkalt til et utested på Eid. Der hadde vaktene problem med en gjest som fremsatte trusler. Politiet forsøkte i det lengste å få mannen i 30-årene hjem, men han ville ikke medvirke. Han avsluttet med å sparke i siden på politibilen. Vedkommende ble satt i drukkenskapsarrest og politiet oppretter sak.

02.45: Patrulje i Førde kom over to personer som sloss i Førde sentrum. De ble tatt med til kontoret og etter en samtale ble de dimittert.

03.06: Politiet ble tilkalt da noen personer kranglet og knuffet i Sogndal sentrum. Den ene av personene nektet å oppgi personalia til patruljen og blir anmeldt for det.

03.24 : Patrulje i Førde kjørte en person til legevakten etter at han hadde falt og slått seg. Han var ikke utsatt for vold.

03.28: Politiet kjørte vekk en mann i 40-årene som hadde en brysom oppførsel utenfor drosjesentralen i Førde.

Dørvakt måtte sy

Også i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt var natten svært travel, med ordensforstyrrelser, promillekjøringer og slåssing.

Totalt 14 personer havnet i arresten. I tillegg ble 2 personer, som begge burde vært satt i arrest, dimittert grunnet plassmangel.

Den mest alvorlige episoden skjedde på et utested på Bømlo, der en 34 år gammel mann ble innbrakt etter å ha skallet til en dørvakt på utestedet. Dørvakten måtte sy flere sting og få behandling for skade i en hånd.