TROND NYGARD-STURE

Det ble imidlertid noe bedre utover ettermiddagen. Søndag formiddag ble ett kjørefelt i begge løpene i Fløyfjellstunnelen stengt på grunn av store vanndammer utenfor åpningene. En halvtime senere, ved 12-tiden, var imidlertid vannet fjernet og kjørefeltene åpnet igjen.

På Engen var det også en del vann, som gjorde det vanskelig for fotgjengere enkelte steder.

På fylkesveien fra Os til Lepsøy, ved Tuen, lå det en aldri så liten innsjø over veien ved 11-tiden søndag. Ifølge politiet var det vanskelig å kjøre forbi.

Også på Bjørgeveien var det mye overvann søndag formiddag. På en strekning på 20-30 meter var det så mye vann at bilene som kjørte fra Fyllingsdalen mot Strømme måtte over i motgående kjørefelt, meldte politiet. Vannet forsvant imidlertid tidlig på ettermiddagen.

I Indre Sædal vokste en elv så mye at deler av veien lå under vann, men biler kunne passere, meldte Vegtrafikksentralen i 15-tiden.

I Juvik på Askøy var en undergang såpass full av vann at fotgjengere uten verken båt eller redningsvest måtte finne en annen rute.

Søndag formiddag var det også store dammer på Fjøsangerveien.

Vegtrafikksentralen anbefalte også gående på Hamreveien mellom Hamre og Sandven å ta på seg sjøstøvler på grunn av overvann.

På Kleppestø presset vanntrykket opp et bekkalokk, meldte politiet. Vegvesenet hadde to slambiler ute på veiene søndag.

MYE OVERVANN: Slik var situasjonen på Engen i går ettermiddag.
ØRJAN DEISZ