En person er kjørt til Haukeland universitetssykehus med skader etter at en buss krasjet med en lastebil. Sammenstøtet skjedde på riksvei 7 mellom Gullbotn og Tysse ved Odland ved 07.19-tiden i morges, ifølge Inger Myrstvedt på operasjonssentralen ved Hordaland politidistrikt. Hun stepper inn for operasjonsleder Sven Johannessen som står fast i kø ved Krossleitet.

— Vi fikk melding om en trailer som sto på tvers ved Krossleitet klokken 06.17. Det er tauebil på vei. Den har stått lenge og skaper store forsinkelser. Småbilene kommer forbi, men det står fem-seks busser fast i tillegg, sier Myrstvedt.

Ifølge Myrstvedt er operasjonsleder Svein Johannessen er rammet av trafikkaoset ved Krossleitet, riksvei 555. I Drotningsvik har tre biler kjørt av veien.

— Ingen personer er skadet, det er kun snakk om materielle skader. Utforkjøringene skjedde på hovedveien mot Sotra etter Lyderhornstunnelen på Loddefjordssiden. Det er åpenbart glatt på veiene, og det skaper en del trafikkaos i morgentimene, sier Myrstvedt til bt.no.

<b>UTFORKJØRING:</b> Denne bilen kjørte utfor veien før Lyderhornstunnelen i retning Bergen. MMS FOTO: ØRJAN DEISZ