— Det hele startet da jeg fikk ny kjæreste i april, sier Tracey Stewart fra Peterborough til Daily Express. Det må ha vært en god match, i hvert fall har støyen fra sengeaktiviteten tiltatt betydelig.

Siden april har politiet blitt tilkalt 15 ganger. I tillegg har de klaget til huseier seks-syv ganger. Naboene Roy og Yvette Dowding hevder at de ganske enkelt ikke får sove.

— Naboene klaget på at jeg var for høylydt når jeg hadde sex, forteller Tracey til avisen. - De sier at alt kan høres gjennom veggene. Men at det er noe galt i at det kommer kraftige vellystlyder som følge av sengegymnastikken, kan ikke Tracey riktig forstå. - Det er jo bare normalt, sier hun.

Så ille har nabokrangelen blitt, at 26-åringens bord har følt seg truet av ekteparet Dowding, når han har besøk sin søster.

— Vi har forsøkt alt for å løse dette. Vi har tilbudt meglerhjelp og innkalt politiet, men ingenting hjelper, sier John Holdich, leder for boligforeningen i Peterborough.

Roy og Yvette Dowding er til og med tilbudt en ny leilighet, utenfor "hørevidde" av Traceys stønn. Nå er rettsvesenet koblet inn for å løse tvisten.