— Vi har sikret de bevisene vi trenger, og ber ikke om forlenget fengsling. Men siktelsen blir fremdeles opprettholdt, sier politiadvokat Sylvia Myklebust.

Den andre mannen som er siktet i saken, er en 37 år gammel tidligere lederskikkelse i Hells Angels. Han blir fortsatt holdt bak lås og slå. Politiet ber i dag om fire nye uker i varetekt for mannen. Begrunnelsen er faren for at han skal ødelegge bevis.

Nekter skyld

Begge de to mennene nekter straffskyld, og avviser at de har drevet pengeutpressing.

Politiet mener de to mennene oppsøkte en mann i Sunnhordland før påske, og prøvde å true ham til å betale gjeld. Politiet ble varslet, og rykket ut.

Storaksjon

Da de to mennene returnerte til Bergen, ble de stoppet av en patrulje fra Haugaland og Sunnhordland politidistrikt. Bilen deres ble ransaket, og mennene ble konfrontert med anklagene. Deretter fikk de kjøre videre.

Først 3. april gikk politiet til storaksjon, og stormet motorsykkelklubbens hovedkvarter i Helldalen. Der skal politiet ha funnet 15 gram amfetamin.

— Vi har også flere andre saker under etterforskning som jeg ikke kan gå i detaljer om, sier Myklebust.

RAZZIA: Bævepnet og maskert politi slo til mot Hells Agels' klubblokale 3. april. To personer er siktet for torpedovirksomhet etter aksjonen.