Japaneren Ayako Minowa ble for sterk for Sørlie i Ningbo i Kina i går. Bergenseren tapte hele 13-3 i 54-kilosklassen etter å ha ledet første runde klart.

— Det gikk ikke så bra. 13-3 er et ganske klart tap, sier Sørlie.

Motstanderen Minowa er ifølge Sørlie en ukjent bokser som ikke har hevdet seg internasjonalt. Likevel ble hun for sterk for Sørlie, som er både norsk og nordisk mester i boksing.

— Hun (Minowa) begynte å dra fra i andre runde, og da ble det vanskelig. Det var de samme tingene som jeg vet at jeg er dårlig på som gikk galt i dag, sier Sørlie.

Stevnet var hennes siste for sesongen. Nå drar hun hjem til Bergen for å bestemme seg for om hun skal fortsette å satse på både boksing og kickboksing, eller om hun skal velge en av idrettene.

— Nå blir det tenkepause, ja. Det er litt for tidlig å avgjøre det akkurat nå etter en lang sesong hvor det har skjedd mye. Jeg må få tingene litt på avstand nå, sier Sørlie. Selv om hun avsluttet med tap i bokseringen i år, føler hun at hun har vokst som bokser.

— Jeg har gjort bra ting også. Men nå er jeg bare tom og litt negativ.

Norges andre VM-håp, Ingrid Egner, tapte sin første kamp mot Yun Kum Ju fra Nord-Korea på søndag, og er også ute av mesterskapet.

Bjørn Erik Larsen