I løpet av en sommermåned i fjor fikk kvinnen utbetalt 50.000 kroner i forskudd på leiligheten som hun aldri hadde til hensikt å leie ut.

34-åringen tilsto tirsdag forholdene i Bergen tingrett. Hun ble dømt til ti måneders fengsel, og må innen to uker betale tilbake de til sammen 260.000 kronene hun har svindlet til seg.

«Ved de simple bedrageriene har hun kynisk utnyttet unge mennesker på boligjakt,» står det i dommen fra Bergen tingrett.

34-åringen innrømmet også å ha overtalt en ung kvinne til å låne henne penger ved seks anledninger. De 153.000 kronene, som angivelig skulle brukes på bruktbil til faren, ble verken brukt til dette formålet eller betalt tilbake.

En annen kvinne ble lurt til å låne bort 57.000 kroner. 34-åringen fortalte henne at pengene blant annet skulle brukes på en trygdebil til sin handikappede bror.

34-åringen er to ganger tidligere dømt for betydelige bedragerier, sist i 2004 da hun svindlet 17 personer for til sammen 1,7 millioner kroner. Hun soner nå fengselsstraffen for det forholdet.

Også tidligere har hun brukt som påskudd at pengene skulle benyttes til innkjøp av handikapbil til sin bror.

Kvinnen har trolig spilt bort mye av pengene hun svindlet til seg. Hun er under behandling for spilleavhengighet.