De skadde ble først kjørt med ambulanse til Fylkessjukehuset i Odda. Den ene er nå sendt videre til Haukeland sykehus med helikopter, mens den andre blir kjørt til Haugesund med ambulanse.

— Ulykken skjedde i en krapp sving ved Botnen i enden av Røldalsvatnet i Odda. Bilen falt fem meter ned i et tørt elveleie. De skadde, to rumenske menn i tredveårene, ble sendt med ambulanse til Odda Fylkessjukehus. Politiet i Bergen fikk melding om ulykken klokken 05.00. En av de skadde klatret opp til veien og fikk varslet en forbipasserende bil, forteller førstebetjent Magnar Mosdal ved Odda politistasjon til bt.no.

Ulykken kan ha skjedd tidligere på natten. Det er usikkert hvor lenge det gikk før de fikk varslet andre om ulykken. Veien er lite trafikkert nattestid.

— Tilstanden for begge de skadde er stabil. Den ene blir sendt til Haukeland sykehus med brystskader og smerter i ryggen. Den andre blir sendt med ambulanse til Haugesund. Dette skyldes manglende kapasitet på sykehuset vårt i dag og ikke skadealvoret, opplyser vakthavende overlege ved kirurgisk avdeling på Fylkessjukehuset i Odda til bt.no.

Bilen kjørte utfor veien ved Botnen i enden av Røldalsvatnet på riksvei 13 og fra Suldal i retning mot Røldal.