En personbil har havnet på taket like ved Gullgruven. Politiet ble varslet klokken 16.10, og hadde en patrulje på stedet fire minutter senere.

Ambulanse og brannvesen kom raskt til stedet.

Motorveien stengt

— Motorveien ble stengt klokken 16.20. E16 er stengt ved Gullgruven. Det er store køer, sier vaktoperatør Lene Vestrheim i Statens vegvesen til bt.no.

(Saken fortsetter under videoen)

— Ulykken skjedde like ved rundkjøringen. Bensinlekkasje fra bilen, området er skumlagt. En person tatt hånd om av ambulansefolk, sier vaktoperatør Jan Fossedal i Bergen Brannvesen til bt.no.

To skadet

  • Det var to biler involvert i ulykken. En bil havnet på taket og en bil hadde punktert. Det var en person i hver bil. Begge personene er lettere skadet, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt.

Politiet har eskortert en bergingsbil fra Bergen sentrum og ut til Åsane.

Åpnet et felt

  • Politiet har åpnet et felt på motorveien. Det skjedde om lag klokken 16.50. På våre kamera ser det ut som det er saktegående kø helt inne ved Glaskartunnelen, sier vaktoperatør Ove Amundsen i Statens vegvesen. Begge felt på motorveien ble åpnet for trafikk rundt klokken 17.00.

Kjørt til legevakten

– Begge bilførerne ble lettere skadet og kjørt til legevakten med ambulanse for sjekk. Vi vet ikke hva som var årsak til ulykken, men det er opprettet en sak ved Bergen Nord Politistasjon, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt.

Det skal også vært en tredje bil involvert i ulykken opplyser politiet.