SIGBJØRN LINGA

Politiet fikk melding om ulykkene klokken 17.50, og både ambulanser og politi kom raskt til stedet. Ifølge førstepolitibetjent ved Arna og Åsane lensmannskontor, Vidar Almberg, førte den ene ulykken til den andre på det glatte føret.

— Først kolliderte et nordgående med et sørgående kjøretøy. Like etter kommer en bil sørfra, passerer bilene og kolliderer med en ny bil som kom nordfra, forteller Almberg.

To voksne og ett barn i bilene som kolliderte sist, kom fra ulykken med sjokket. De to skadde bilførerne ble fraktet til legevakten for kontroll.

Det første sammenstøtet resulterte i omfattende skader på den sørgående bilen, en rød Renault Megane. Den møtende bilen, en Chevrolet Tahoe, ble kastet opp på autovernet og rett i en telefonstolpe, som brakk i to. Tre av de fire involverte bilene måtte taues bort etter ulykken.

FIRE BILER KOLLIDERTE: Den ene bilen ble kastet over autovernet og rett i en stolpe. Fire biler var involvert i to kollisjoner i Åsane lørdag ettermiddag. To personer ble lettere skadet. (FOTO: TOR HØVIK)