— Vi har ennå ikke full oversikt over hendelsesforløpet, sier politioverbetjent Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor.

Tre politipatruljer rykket ut etter melding ved 18.50-tiden i går om at en kvinne var slått ned i en blokk i Olsvikåsen i Loddefjord. Kvinnen, som er i 50-årene, pådrog seg skader etter fall i trappen etter tumultene. Hun ble fraktet til Haukeland universitetssykehus der det ble konstatert hjernerystelse.

— Vi pågrep en mann og en kvinne på stedet, sier politioverbetjent Salvesen.

Alle involverte har bomessig tilknytning til den samme oppgangen, men politiet vet ikke hva som har utløst episoden naboene imellom. Politiet avhørte i går flere vitner til det som skjedde, men har foreløpig ikke fått høre versjonen til kvinnen som kom til skade. Også vitnene skal høre hjemme i samme oppgang i lavblokken.

Den siktede mannen ble løslatt på prøve fra Bergen fengsel fredag morgen. Det tok under ti timer før han på ny var bak lås og slå.

— Mannen er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse. Det samme er kvinnen. Mannen vil trolig bli fremstilt for varetektsfengsling mandag, sier politioverbetjent Tore Salvesen.

Også den siktede kvinnen er kjent for politiet fra før. Mannen var nå i ferd med å avslutte soningen av en straff for tilsvarende forhold som han nå er siktet for. Begge skal ha vært påvirket.

KVINNE SKADET: En kvinne i 50-årene ble skadet etter tumulter i en trappeoppgang i en lavblokk i Olsvikåsen i går kveld. <p/>Foto: KNUT EGIL WANG