Politiet fikk melding om ulykken klokken 20.34. Bilen hadde kjørt i en mur rundt 200 meter før Hjelles Bakeri på Espeland i Arna. Brannvesen, politi og luftambulanse rykket til stedet.

— Det var to personer i bilen. En person skal ligge på bakken et stykke fra bilen. Denne skal ikke være ved bevissthet. De som har meldt fra får ikke kontakt med personen, sier Frode Kolltveit, operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt til bt.no like etter ulykken.

Haukelands universitetssykehus melder sent lørdag at de to, en 18 år gammel kvinne og en 25 år gammel gutt, er lettere skadet.

Stengte veien

En annen person var samtidig i bilen og ved bevissthet.

Fylkesveien 580 ble stengt for trafikk i begge retninger mellom Arna og Nestun fram til 22.30-tiden. Da ble veien åpnet for trafikk igjen.

— Vi kom til stedet kort tid etter at ulykken skjedde. Bilen ligger i høyre veikant i retning fra Lone. Det lå en person i motsatt kjørefelt ved autovernet, sa et øyenvitne.

Sendt til Haukeland

Politibetjent Stein Rune Ø. Halleraker ved Bergen sør politistasjon sier at begge var ved bevissthet da de ble sendt til Haukeland.

Det var ingen andre biler involvert i ulykken.

De første meldingene gikk ut på at en person var kastet ut av bilen.

— Det kan imidlertid virke som om de har klart å ta seg ut av bilen på egen hånd, sa Halleraker.

UTFOR VEIEN: Bilen hadde store materielle skader etter sammenstøtet.
RUNE STØLÅS