Den verste ulykken fant skjedde da tre biler kolliderte på E39 i Skaun kommune i Sør-Trøndelag søndag morgen.

En mann i 20-årene og fem andre ble brakt til sykehus, fire av dem med alvorlige skader. For en av de skadde, en 25 år gammel kvinne, var skadene meget alvorlige og situasjonen var ustabil. Hun ble operert søndag ettermiddag.

Ulykken skjedde da bilen kvinne satt i ifølge politiet fikk skrens og traff to møtende biler med voldsom kraft.

Omkom i Lier

I Lier vest for Oslo omkom natt til søndag en kvinne i trettiårene i en bilulykke.

Mannen som kjørte bilen, ble sendt til sykehus med bruddskader i hånden. Ifølge politiet havnet bilen på siden etter utforkjøringen.

Kvinnen ble sittende fastklemt i bilen, og døde på vei til sykehuset. Det var ifølge politiet regn, mørkt og glatt på veien da ulykkene skjedd.

Ti skadd i Mysen

I Mysen, rett vest for Momarken-krysset, ble ti personer skadd, tre av dem alvorlig, i en frontkollisjon som involverte tre personbiler søndag formiddag. Flere av de skadde måtte skjæres løs fra bilene.

De tre alvorligst skadde, et eldre par og en eldre kvinne, ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Fire skadde ble først kjørt i ambulanse til Sykehuset Østfold Moss. De fire som satt i bilen som kolliderte med de to første, ble brakt til legevakt for behandling av lettere skader.

Politiet tror en av bilene kan ha kommet over i motgående kjørefelt. De to bilene som frontkolliderte ble totalvrak.

I tunnelveggen

I Frøyatunnelen mellom Frøya og Hitra ble en 19 år gammel kvinne alvorlig skadd da hun kjørte i tunnelveggen ved 8-tiden lørdag morgen.

– Vitner på stedet har fortalt at de ble forbikjørt av 19-åringen, som skal ha hatt stor fart, sier operasjonsleder Eirik Svendsen i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

19-åringen ble fløyet til St. Olavs hospital, skriver adressa.no.

En motorsyklist i slutten av 30-årene ble alvorlig skadd da han kolliderte med en bil i Smalvollveien på Bryn i Oslo lørdag ettermiddag. Ifølge Ullevål Universitetssykehus pådro mannen seg alvorlige bruddskader og skulle opereres.

Sykkelulykke

På Nesodden i Akershus ble en 55 år gammel kvinne alvorlig skadd i en sykkelulykke søndag ettermiddag.

Kvinnen syklet nedover en bakke og bråbremset slik at hun falt over styret. Hun ble fløyet til Ullevål universitetssykehus i luftambulanse med alvorlige hode— og ansiktsskader.

Tilstanden var stabil, og hun skulle opereres, opplyste Ullevål universitetssykehus til NTB søndag ettermiddag.