De to knivstukne er ikke livstruende skaddet. Politiet har pågrepet to 22 år gamle menn for knivstikkingen.

— Klokken 2205 fikk vi melding om at to personer truet vaktene på The Scotsman på livet, opplyser operasjonsleder Nils Gunnar Drange ved Hordaland politidistrikt.

— Begge de to pågrepne ble kjørt til legevakten for undersøkelser etter slosskampen, legger han til.

Den første ble knivstukket på Torgallmenningen. Den andre utenfor puben The Scotsman.

Begge jobbet som vakter for Bergen vaktvesen. Føstnevnte ble knivstukket på vei til jobb på nattklubben Metro. Han hadde vært innom puben for å spise før han gikk på jobb. Den andre var på vakt som dørvakt ved puben The Scotsman.

Etter det Bergens Tidende kjenner til var det to personer som truet vaktene ved puben The Scotsman. Mens vaktene tilkalte politiet skal de to utenfor puben ha telefonert etter noen kamerater for å få hjelp til å "ta" vaktene.

Da politiet kom ned til Torgallmenningen var allerede en person knivstukket. Politiet hadde da tre biler stående like ved Sjøfartsmo-numentet. Mannen var stukket under venstre arm. Ambulanse ble tilkalt, men politiet kjørte selv den sårede til Haukeland.

Et par minutter senere kom meldingen om knivstikking nummer to. Da var en av vaktene ved puben stukket ned. Vakten ble stukket i øvre del av ryggen. Det er usikkert hvor alvorlig skadet han er, men politiet satte umiddelbart i gang med bevissikring.