— Det bodde to personer i huset, og de kom seg ut uten skader, opplyser operasjonsleder Sven Johannessen ved Hordaland politidistrikt.

Politiet fikk melding om brannen klokken 03.51 natt til onsdag. Brannvesenet drev fortsatt med etterslukking ved 06-tiden i morges.

Totalskadet

Ifølge politiet var det full fyr i huset, som ble totalskadet i brannen. Flammene spredde seg også til en gammel låve som sto på tomten, men det skal ikke ha vært fare for at brannen skulle spre seg til andre boliger.

— Dette er et gammelt gårdsbruk, som ligger litt for seg selv. Så vidt vi har fått melding om, drives det ikke gårdsbruk her i dag. Men vi fikk melding om at ingen materielle verdier gikk an å redde. Alt gikk nok med i brannen, sier Johannessen.

Mannen som bodde i huset meldte selv fra om brannen, og varslet at han trodde det hele hadde startet i en elektrisk ovn i stuen. Han skal selv ha forsøkt å slukke brannen med et brannslukkingsapparat.

— Vi får avvente den videre etterforskning før vi kan si noe sikkert om årsaken til brannen, sier Johannessen.

<b>INGEN SKADD:</b> To personer ble husløse, men ingen ble skadet i brannen. Brannvesenet drev fortsatt etterslukking ved 06-tiden i morges.
RUNE NIELSEN
<b>ALT TAPT:</b> Ingen materielle verdier sto til å redde, ifølge politiet.
RUNE NIELSEN
<b>TOTALSKADD:</b> Huset var overtent da brannvesenet kom til stedet.
RUNE NIELSEN