Klokken halv fem søndag morgen var to biler involvert i en trafikkulykke i Fritz C. Riebers vei, rundt en kilometer fra Fjøsanger. En mann i slutten av 20-årene ble kjørt til sykehus med lettere skader.

— Politiet har beslaglagt førerkortet til den ene sjåføren, en mann på 18 år, sier operasjonsleder Kontrad Grindeland i Hordaland politidistrikt.

En time senere stoppet politiet en bil i samme vei fordi det var noe feil med lysene. Det viste seg at bilen var stjålet. Personen som kjørte bilen vil nå bli anmeldt.

For mange og mistenkelige ting i bilen

Litt tidligere på kvelden, like før midnatt, stoppet politiet en bil i Ytre Arna på grunn av mistenkelig kjøring.

— Det viste seg at føreren ikke hadde førerkort, hadde for mange i bilen og kjørte med promille, sier Grindeland. Sjåføren var 18 år og hadde åtte personer i en bil som var registrert for syv.

På samme tidspunkt ble en bil med fire personer tatt av politiet ved Danmarksplass.

— Vi fant forskjellige ting inne i bilen, sier Grindeland. Han ønsker ikke å gå nærmere inn på hva de fant. Alle de fire sitter nå hos politiet.

Nesten på vippen

Klokken 03.20 fikk politiet melding fra folk som var bekymret for en bil og sjåfør som sto utover en mur på Fantoft. Mannen i 30-årene er mistenkt for å ha kjørt med promille.

Også i Sogn og Fjordane har det dreid seg om trafikk i natt.

Litt før klokken ett ble en person på lett motorsykkel stoppet i Førde. Føreren er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Det er tatt blodprøve av den 16 år gamle føreren.

Samtidig ble en mann i 20- årene stoppet i Florø sentrum uten gyldig førerkort. Her er det ikke mistanke om at sjåføren var påvirket.