Men han gjorde det klart for retten at han ikke hadde til hensikt å gjennomføre dette. Han sa at filinnspillingen bare var en fantasi.

37-åringen er tiltalt for å ha hatt sex med de to 14-åringene. Han nekter straffskyld. Dette fordi jentene sa til ham at de var over 16 år. Mannen fant ingen grunn til å tvile på dette.

Han er også tiltalt for å ha formidlet telefonnummeret til jentene til en 30-åring. Dette skal ha skjedd via internett, og påtalemyndigheten mener at 37-åringen dermed har forledet 14-åringene til prostitusjon.

Betalte for sex

Den tiltale har innrømmet at han betalte jentene for seksuelle tjenester. Han sier at de stadig krevde mer penger av ham, og at han fryktet ikke å få møte dem igjen hvis han ikke betalte mer. Derfor lanserte han idéen om en pornofilm. Honoraret på 12.000 kroner var så høyt at mannen mente det ville fange jentenes interesse.

37-åringen har mandag formiddag forklart seg i Bergen byrett

Klokken 1300 skal 30-åringen forklare seg. Han er også tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med mindreårige. 30-åringen nekter straffskyld.

— Var ikke nett-hallik

37-åringen som er tiltalt for utuktig omgang med to 14-åringer han traff på internett, innrømmer at han betalte for å ha sex med jentene.

Men han nekter for å ha gitt telefonnummeret til den ene jenten videre til en annen nett-chatter, og dermed forledet jenten til å drive prostitusjon.

37-åringen erkjente heller ikke straffeskyld for seksull omgang med mindreåringe. Sannsynligvis vil han hevde at han ikke visste hvor gamle jentene var, da han avtalte å ha samleie med dem mot betaling. En 30-åring som er tiltalt for å ha misbrukt den ene jenten, etter å ha fått telefonnummeret hennes fra 37-åringen, erkjente ingen straffeskyld.

Ville ha lukkede dører

De tiltaltes forsvarere Eirik Nåmdal og Øystein Lillevik begjærte begge lukkede dører. Det samme gjorde bistandsadvokat Bjarne Ingebrigsten.

Påtalemyndigheten motsatte seg dette. Retten har nå trukket seg tilbake for å vurdere dette.

De to voksne mennene er tiltalt i en av de alvorligste nettsex-sakene man kjenner til. Gjennom chattelinjer på internett skal de ha kommet i kontakt med to 14-årige jenter, som de deretter skal ha sex-misbrukt mot betaling.