Sammen med iMarkedet hadde bt.no den største veksten fra september til oktober. Den siste oversikten fra Norsk Gallup viser en øking på 18 prosent. Kun seks nettsteder økte med over ti prosent. Av rene nyhetssider er det adressa.no som følger nærmest med en økning på 13 prosent.

— Bekreftelse

— Vi er veldig ydmyke overfor alle som går inn og bruker oss og vi er kjempeglade for at så mange benytter seg av bt.no. Vi tar dette som en bekreftelse på at publikum liker oss og synes at vi har et godt produkt, sier redaktør i bt.no, Tor Arne Fanghol.

I forhold til oktober i fjor, kan bt.no notere seg for en pen vekst på 12 prosent og en økning i antall unike brukere fra 417.000 til litt over 492.000. Skattelistene er selvsagt en del av årsaken til veksten.

— Men vi ser av tallene at det langt fra er hele forklaringen. Det er mange andre ting som trekker lesere til oss, mener Fanghol.

— Vi har en veldig god stab og er del av et veldig godt mediehus hvor hele redaksjonen jobber for at vi skal bli så bra som mulig.

VG Nett klart størst

Ifølge statistikken fra Norsk Gallup befester bt.no sin stilling som det desidert største nettstedet for regionsaviser og som landets sjette største nyhetssted. VG Nett, dagbladet.no, TV2.no, aftenposten.no og nrk.no er større.

VG Nett er fortsatt Norges klart største nettsted med over 2,5 millioner unike brukere. Hele ni nettsteder hadde over en million unike brukere i oktober. Størst økning fra samme måned i fjor kan nrk.no registrere med en vekst på pene 52 prosent.

GRUNN TIL Å SMILE: Nettredaktør Tor Arne Fanghol gleder seg over fremgangen.