— Vi dummet oss skikkelig ut mot dem sist. I Jotunhallen i kveld skal vi stå frem på en helt annen måte, lover svensken.

— Johan Johnson sliter fremdeles med albuen, og er uaktuell. Henrik Nilsen går på medisiner for sin bihulebetennelse, men er klar til kamp. Det samme er Svend Magnus Pettersen, som ikke hovnet opp i ankelen etter seieren mot Haslum, oppsummerer Fältnäs før Sandefjord-kampen.

Rykkje ikke i rute

For Jarle Rykkjes skadede legg ser det imidlertid ikke så lyst ut foreløpig.

I utgangspunktet skulle det ta tre uker før leggmuskelen, som er delvis avrevet, er leget. Etter planen skulle Rykkje da ha begynt løpetrening mandag.

— Jeg har ikke en sjanse til det. Jeg kommer ikke til å begynne å løpe denne uken heller. Foreløpig sykler jeg, men det er ikke behagelige det heller, sier Rykkje.

Kan være tilbake i november

Han vet ikke hvor lang tid det går før han er tilbake på banen.

— Det kan jo være det går veldig fort når jeg først kommer i gang, men foreløpig er jeg bak planen, sier Fyllingens kantspiller. Rykkjes fysioterapeut regner med det tar rundt to uker fra han begynner med løpetrening, til han er tilbake på banen. Dermed vil Rykkje ikke være spilleklar før i november, og går glipp av Fyllingens seks første seriekamper.

- Vi dummet oss skikkelig ut mot Sandefjord sist. I Jotunhallen i kveld skal vi stå frem på en helt annen måte, lover svensken.
Paul Amundsen