Flaktveit og Sandviken møttes til fremskjøvet seriekamp på Flaktveit Stadion onsdag. Det ble en tett kamp med fart og underholdning. Flaktveit tapte dessverre kampen.

Jevnspilt

Det ble en jevnspilt kamp i første omgang med gode sjanser til begge lag. Det var fart og underholdning så godt som i 60 min.

Flaktveit tok ledelsen, men Sandviken klarte å hente opp igjen og fikk reduseringsmål før pausen. De vant kampen til slutt helt fortjent. Flaktveit hadde et dårlig forsvarsspill og midtbaneleddet hang ikke helt med. Flaktveit vant noen dueller på midten, men det var Sandviken som vant de fleste.

De to beste

Det var kanskje avdelingens to beste lag som møttes på Flaktveit onsdag kveld, og avdelingsserien kommer sannsynligvis til å stå mellom disse to lagene.

SERIEKAMP SMÅGUTTER 13. AVD. 01 7'ER

Flaktveit – Sandviken 1-5 (1-1)

Dommer: Vebjørn Skadal.

Mål:

1-0: Mats Andre Leirmo (3 min)

1-1: Sandviken (18 min)

1-2: Sandviken (32 min)

1-3: Sandviken (35 min)

1-4: Sandviken (55 min)

1-5: Sandviken (58 min)

Flaktveit: Jonas Allcotby— Mats Andre Leirmo- Eirik Frøysland- Guna Yan- Lars Henrik Gjesdahl- Isak Berg- Espen Strøm- Steffen Bilsbakk- Anders Engbakken- Andreas Stensaker. (8 av lagets spillere var fritatt for dette oppgjøret, på grunn av 11'erkamp torsdag.)

Flaktveit Smågutter sin hjemmeside finner du her

Tabellen finner du her

Anders Engbakken (gul trøye) i kamp mot Sandviken spiller på "Flakka Stadion" i kveldens seriekamp.Foto: Morten Engbakken
Lagbilde Flaktveit smågutter. Foto: Morten Engbakken