Guttene fra Tertnes har spilt seg frem til A sluttspillet i Norway Cup , de ble også puljevinnere. Slik kom guttene seg videre til kvartfinalen som spilles senere i dag:

8-dels finale torsdag kl. 08.00 — mot Lier: Tertnes møtte nok et lokallag fra Oslo. Dagens motstander Lier var riktignok ikke så gode som Bøler. Tertnes tok tak fra start og viste at de ikke ville la seg skubbe på. Spillet gikk mot Lier sitt mål og sjangsene kom. Etter en stund kom det første målet, 1-0, og Tertnes hadde styring i kampen. Lier hadde en god og rask spiss som var det farligste våpenet deres. Han fikk muligheten halveis i omgangen og utlignet, 1-1. Tertnes kom tilbake og fikk en 2-1 ledelse til pause. Andre omgangen fortsatte som første med press fra Tertnes. Lier var godt organisert i forsvar og det var vanskelig å komme igjennom. Det ble alikevel noen avslutninger og Tertnes økte ledelsen, 3-1. Kampen nærmet seg slutt og Lier fikk seg en scoring i det siste minuttet. Tertnes hadde god kontroll i kampen og vant fortjent 3-2, og er klare for KVARTFINALE =)

16-dels finale onsdag kl. 20.05 - mot Bøler: Bøler viste seg å være det beste laget Tertnes har møtt hittil. Kampen startet i høyt tempo og Tertnes skapte de største sjangsene. De var de farligste laget. Men som så ofte skjer, at det laget som presser, får et mål i mot, og pauseresultatet var 0-1. Tertnes hadde vært uheldige hittil og kommet under i de fleste kampene tross bedre spill. Hittil har opphentingsevnen til guttene vært fantastisk, og denne kampen ikke anderledes =) Tertnes fortsatte å jobbe hardt og skapte sjangser. Midtveis i andre omgang kom utligningen vi ventet på, etter løp fra egen banehalvdel, 1-1. Kampen nærmet seg slutt og alle ventet ekstraomganger..., men 3 minutter før tid scorte Bøler på en skjelden visitt. Tertnes nektet nok en gang å gi opp, og etter massivt press i sluttminuttene, utlignet vi, to og et halvt minutt (av 3 tillagte)på overtid. Sluttresultat 2-2 og ekstraomganger.... Ekstraomgangene ble målløse og avgjørelsen ble gjort på myntkast, og Tertnes VANT.... og klare for 8 dels finale =)=) Yeah.....

32-dels finale onsdag kl 14.10 - mot Førde: Guttene skulle følge opp gårsdagens innsats som førte til gruppeseier. De tok føringen fra start og etablerte tidlig press, med løp rundt på kantene med innlegg. Det kom endel sjangser men Førde ofret seg og kastet seg foran ballen. Halveis ut i første omgang kom Tertnes nedover venstresiden og la et innlegg ut på 16 meteren, hvor ballen ble dunket i mål, 1-0!!! Guttene fortsatte presset og var det førende laget. Ikke lenge etter var det fra høyresiden innlegget kom, som ble satt enkelt i mål fra første stolpe, 2-0. Rett før pause var de uheldige og klarerte i egen spiller, og i mål, 2-1, som også var pauseresultatet. Tertnes hadde spillet i 2. omgang, Førde skapte ingenting. Tertnes skapte mange sjangser, bla et skudd i tverrliggeren. Omgangen endte målløs, og Tertnes vant 2-1, og klare for 16 dels finale!!!

Gruppespillet:

Søndag spiltes det uavgjort 2-2 mot Holmlia, Mandag ble Fjellhammer slått 4-2. Tirsdagens kamp var det stilt stor spenning til. Guttene skulle spille mot Orkanger, som ledet puljen klart før kampen. De hadde vunnet begge sine kamper klart, og hadde 9-0 i målforskjell.

Våre gutter hadde tydeligvis forberedt seg godt, og tok tidlig ledelsen 1-0,som også var pauseresultatet. Orkanger reduserte tidlig i 2. omgang, men det stoppet ikke Tertnes =) Ca 10 minutter før slutt scorte Tertnes igjen, til ellevill jubel fra sidelinjen. Orkanger fikk tildelt straffe 5 min før slutt, men skuddet gikk utenfor!!! Kampen ble avblåst, og Tertnes vant !!!!!

Lykke til gutter, GO TERTNES

I dag, torsdag klokken 14.55, venter Vålerenga i 1/4.-finalen.

MARTIN EILERTSEN