— Vi har valgt å satse på unge talenter fra Bergen, i stedet for å gå ut og hente dyre spillere. Det gjør at vi har budsjett til å opprette denne stillingen, sier Tertnes-formann Kjell Fagna.

De har nå ansatt Marit Brox, styremedlem i klubben gjennom fire år, i en heltidsstilling i administrasjonen.

— På sikt tror jeg at vi som klubb vil fremstå mer profesjonell, og oppnå mer suksess, ved å gjøre dette, sier Fagna.

Fra 2002 til 2006 ble Tertnes-administrasjonen drevet på dugnad. I 2006 fikk administrasjonen to ansatte: Anne Petersen Waage (deltid) og tidligere Tertnes-trener Lars Riis Ellingsen (heltid). Med enda en ny stilling håper Fagna at klubben kan bli bedre markedsført.

— Nå vil Lars bli avlastet på en god del administrative oppgaver. Dermed kan han jobbe enda mer med å selge klubben, sier Fagna.

Han er svært fornøyd med å få Brox inn i klubben.

— For oss var Marit Brox et skup. Hun har sittet i styret i mange år, og vi kjenner henne godt, sier Tertnes-formannen.

Brox ser frem til å begynne i sin nye jobb.

— Jeg gleder meg enormt. Tertnes er klubben i mitt hjerte, og jeg tror at når du får jobbe med noe du er opptatt av gjør du en veldig mye bedre jobb, sier Brox.

Frem til nå har hun jobbet med bistandsprosjekter ved Havforskningsinstituttet. Hun begynner i sin nye jobb i Tertnes 15. september.

Tertnes vant 36-16 mot 2.-divisjonslaget Os i cupen i går. Os idrettshall i går. Henriette Sognnæs ble lagets toppscorer med syv mål. Det er ikke klart hvem Tertnes møter i 3. runde i NM.

Her kan du lese mer om Tertnes håndball