Dette gjenspeiler i spillerstil og resultater. Tertnes-jentene har i desember 07 vunnet 24-cupen mot et år eldre spillere samt Åsane cup tidligere i år.

Fokus på fotballglede

Det har vært mye god fotball av Tertnes-jentene i denne vårsesongen. Selv om resultatene har til tider vært overkjøring er det pene fotballspillet som gleder, og ikke alltid resultatet.

Trener Christian Redisch Carlsen har god evne til å få frem fotball tekniske og gleden i laget. Han har i årevis trent jentene som har kanskje noen av Hordalands beste spillere i 95 jente klassen.

Fokus har vært fotballglede og teknikk, og ikke minst at barn/ungdom er i aktivitet.

Klar til kamp

Heia rop før kampen er ofte:

Skal vi ha det gøy?

Skal vi ha innsats?

Skal vi score mål?

Jentene svarer JA så det høres på lang avstand, DA ER JENTENE KLAR.

Konkurranse jenter som Tertnes-jentene er, tar ofte ut det best når de møter motstand. Fansen til Tertnes J95 har sett mye ”kina-sjakk” fotball i år og de lurere på om motstanderen skal få ”låne” ballen av og til.

Foreldre engasjerer seg

Tertnes-jentene er heldig som har foreldre som er veldig engasjert, Mange av fansen stiller til hver kamp og heier jentene frem. Noen av foreldrene er også med å bygge kondis og motorikk for seg selv og jentene når de en gang i uken er med på tur i et av Bergens vakre byfjell. Fansen til Tertnes J95 ønsker jentene en riktig god sommer og gleder seg til Norway Cup med en slik positiv gjeng

Tertnes-jentene kjempe glad etter en sterk seier mot Frøya.
Cecilie i skuddet : Det var ikke lett å stoppe Cecilie i dag.
Frøya keeper prøvde iherdig å holde ¿buret¿ rent.
Trener Christian snakker taktikk og motiverer jentene før kamp