Tertnes – Mjøndalen 18 – 23 — Lørdag 3. november i Åsheimhallen

Kampen begynte litt usikkert fra begge lag, og var helt jevn de første 10-12 minuttene. Dess-verre fikk vi en perioden på 10 minutter som var forferdelig dårlig, med dårlige vurderinger og mye tekniske feil. Denne perioden tapte vi 10-1. Pauseresultat var 8-18. I pausen ble vi enige om at dette ville vi ikke være bekjente av, og fokusere på humør og å spille mer tålmodige. Dette greide vi å gjennomføre, så det ble en helt annen omgang, som vi vant med to mål. Dessverre lå vi for langt bak til å true Mjøndalen, som forøvrig hadde to meget gode bakspillere og en meget god keeper.

Ellingsrud – Tertnes 20 – 37 - Lørdag 3.november i Åsheimhallen

Denne kampen var vi tent på, for å vise at vi kan spille god håndball. Og det gjorde vi, kam-pen ledet vi fra start til slutt, forsvarspillet, keeperspillet og kontringen satt meget godt, så vi løp over Ellingsrud. Nå skal det sies at Ellingsrud ikke var av samme kvalitet som Mjøndalen, men det var et lag som aldri ga opp!

Byåsen – Tertnes 30 – 29 - Søndag 4. november i Åsheimhallen

Byåsen er et meget godt lag, og vi visste at dette ville bli en tøff kamp. Kampen begynte bra fra vår side, men vi var litt uheldige i avslutningene. Vi lå hele kampen med to frimerker på deres side backer, og lyktes bra med det. Midtveis i første omgang lå vi bak med syv mål. Men jentene fortsatte å spille uten å stresse, og sakte men sikkert spiste vi oss innpå. Pausere-sultatet ble 17-14. Andre omgang var uten tvil det beste vi har prestert i år, og ganske raskt kom vi oss ajour. Etter dette ble vi liggende i ledelsen med ett og to må lenge, men Byåsen er som sagt et godt lag, som heller ikke ga opp. I siste minutt gikk de opp i ledelsen, og ved se-kunder igjen å spille, hadde vi to avslutninger, men en meget god Byåsen-keeper hadde da en forrykende dobbeltredning, og vi tapte altså med ett mål. Skuffelsen hos oss alle var utrolig stor. Vi hadde fortjent ett poeng i denne kampen. Vi tar med osss det positive videre, nå vet vi at vi kan spille veldig god håndball :-)

Vi returnerte til til Bergen med to poeng, og litt mellomfornøyd, men vi vet at vi kan spille god håndball, det gjelder bare å stå hele distansen i alle kamper!

Helene Tangen og Jeanette Holgersen ble tatt ut på rundens lag, sammen med tre spillere fra Byåsen og to fra Mjøndalen!

Neste Spar-runde spilles i Sandefjord 8. og 9. desember.

Les mer om Ternes idrettslag her