Allerede i andre sluttspillkamp i A-sluttspillet i klasse C møttes to bergenslag. Med en plass i 16-delsfinalen ble det et tett og tøft oppgjør mellom Tertnes og Sandviken, to lag som har møtt hverandre flere ganger på hjemlig gress.

— Vi har spilt mot dem mange ganger, og det har vært veldig, veldig jevnt, forteller Sandvikens Eivind Bollingberg (13).

Skuffet

Jevnt ble det også på Abildsø. Mange dueller og mye kjemping på midtbanen ga få direkte målsjanser, men begge lagene var på et par farlige raid foran motstandernes mål.

Etter hvilen fikk imidlertid Tertnes satt inn en ball bak Sandvikens målvakt. Sandviken var frempå et par ganger før slutt, men det ble med det ene målet.

— Vi var mest fremme, men det var de som scoret mål, sukker Eivind Bollignberg.

Han var skuffet over at laget røk ut så tidlig i sluttspillet. I stedet for flere kamper blir det nå tur til Tusenfryd og heiing på Varegg/Sandviken jenter 92, der Eivinds søster spiller.

— Vi trodde vi skulle komme mye, mye lenger, og vi ønsket ikke å møte et lag fra Bergen. Nå skal vi slå Tertnes neste gang vi spiller mot dem, og gangen etter der igjen også! fastslår han.

Møter Jamaica

Tertnes-spilleren Petter Strand hadde ikke noe imot å spille mot et annet bergenslag.

— Det er alltid gøy å spille mot de du kjenner. Vi har hatt noen tette oppgjør, minnes han.

13-åringen syntes sluttspillkampen mot Sandviken var veldig spennende, og han var fornøyd med at laget hans jobbet hardt for seieren.

Nå er Tertnes klar for 16-delsfinalen. Der møter de et lag som er alt annet enn lokalt, nemlig Essex Valley Allstars fra Jamaica. Petter har et håp om at laget hans skal komme seg forbi også det hinderet.

— I fjor kom vil til kvartfinalen. Målet i år er å komme like langt, avslører han.

Martin Eilertsen