Kampen gikk torsdag på kunstgresset i Åstveit. Tertnes J96 møtte de ett år eldre jentene fra Trane og det ble en svært spennende kamp i det flotte høstværet.

Tertnes med pangåpning

Det var Tertnes med Stine, Sarah og Ingvild som tok styringen på sentralmidtbane og etablerte spill på Trane sin banehalvdel. Etter 2. min spill ble Henriette frispilt på 16m og et løst skudd mot Trane målet gikk mellom beina på en uheldig Trane keeper og 1-0.

Tertnes fortsatte å presse høyt opp i banen og Trane var bare på sporadiske besøk hos Tertnes sin gode keeper Lene.

Flere gode fremspill til Henriette burde gitt mål og Stine var også farlig frempå, men ballen ville ikke inn. Det var derfor litt ufortjent at en høy ball fra Trane forsvaret endte i en mot en duell mellom Cathrine og en Trane-spiller som var et hode høyere enn vår meget gode midtstopper.

Fra 15 meter ble ballen plassert hardt i høyre hjørnet for Lene og 1-1. Helt på tampen av omgangen klarte Trane å skåre et mål til etter flere dårlige klareringer i Tertnes-forsvaret; 2-1.

Flott pasningsspill

Første halvdel av andre omgangen ble ganske jevnt og hvor Tertnes-jentene fikk vist flott kombinasjonsspill. Etter en flott forsering av Stine ble Henriette frispilt og kom seg gjennom Trane sitt midtforsvar. Fra litt skrå vinkel ble ballen puttet i mål og 2-2.

Tertnes fortsatte å kombinere fint på midten og Stine spilte opp til en svært god Abira som på en touch slo Henriette igjennom alene med keeper, men skuddet var løst og keeper fikk reddet.

Tertnes-jentene var rammet av sykdom i dag og hadde ikke innbyttere før ut i midten av 2. omgang. Da endret to spillesugne J97-jenter banen og fikk avlastet meget slitne Tertnes-jenter. Mot sluttet av omgangen kom Trane stadig mer med og det var ikke ufortjent at Trane på et frispark fra 16 meter. skåret med et høyt skudd 2-3.

Tertnes-jentene skal være godt fornøyd med kampen og det er fremgang å spore på ballmottak, pasninger og ikke minst det å være først på ballen. Det er få av jentene som klarerer når det ikke er press på ballen. Og det gir seg utslag i fine pasningskombinasjone.

Skriv din kommentar til kampen i feltet under!

Først på ballen var viktig i dag.
Jonny Klemetsen
Abira spilte årets beste kamp i dag.
Jonny Klemetsen
Ingrid har utviklet seg til å bli en god spiller for Tertnes J96.
Jonny Klemetsen
Gladjenta Ingvild var god på midtbanen.
Jonny Klemetsen