Sesongen begynner å nærme seg slutten for Tertnes J96 og laget har spilt både 7er og 11er fotball i år. I 7er fotball forsetter årets seiersrekke å stå utbrutt.

Det var Tertnes som styrte spillet fra første avspark og skapte flere målsjanser. Både Cathrine og Camilla S kunne skåret men det var etter et balltap i høyt opp i banen at NBK kom til første målsjanse og alene med Beate i Tertnes målet ble ballen slått hardt til høyre og i mål. 1-0.

Høyt press

Det skulle gå neste 20 min før Tertnes kvitterte etter en rekke sjanser. Ingrid var på riktig sted på bakre stolpe på et innlegg fra Camilla K. Skuddet gikk helt nede ved stolperoten til en sjanseløs NBK keeper.

Andre omfang startet som første sluttet med et høyt press fra Tertnes. Flere skudd var farlige men gikk ikke mellom stengene. Det var imidlertid flott kombinasjonsspill mellom Helene, Abira og Ingrid som sendte Ingrid alene igjennom og det tok Ingrid godt vare på og plasserte ballen sikkert til høyre for NBK keeper 1-2. NBK kom til mer med i kampen og i det 15 min fikk NBK sjansen på en kontring og kom igjen alene med Beate og 2-2.

Farlige minutter

Tertnes ga ikke opp med det men fortsatte å presse høyt. Det ga til slutt en fortjent skåring av Camilla S i det 5. min før slutt og 2-3. I de siste minuttene holdt NBK på å utlikne igjen men Beate reddet.

Lagleder Rune Eng var fornøyd med seieren men sa at tempoet med ballen utnyttes ikke. Det er for få løp i ledige rom rundt ballfører og bak forsvaret.

Neste kamp er mot Brann J95 i 11er på torsdag.

Kampfakta:

NBK Knarvik – Tertnes J96 2-3 (1-1)

Scoringer Tertnes: Ingrid (2) og Camilla S

Lagoppstilling: Beate, Camilla K, Camilla S, Vilde, Helene, Ingrid, Cathrine, Ingelin, Abira

Helene er sterk og spilte god kamp. ALLE FOTO: RUNE ENG
God stemning blant supporterne i dag også.
Camilla K slår i en hard duell.
Helene slår en pasning til Camilla K.
Cathrine kontrollerte midtbanen.
Seieren er i boks til stor jubel.