Og første kamp vant Tertnes med klar margin.

Stine kontrollerte midtbanen

Det var Tertnes sitt stortalent Stine som kontrollerte midtbanen i første omgang. Det gav pause resultatet 3-1 etter mange flotte kombinasjoner.

Spesielt Stine sin evne til å spille fri Ingvild og kantspillerne Camilla og Ingrid var avgjørende for at Tertnes ledet til pause.

Og etter 2 store sjanser av Ingvild var det Camilla som skrudde ballen til høyre for Frøya sin gode keeper etter 10 min av første omgang og 1-0 til Tertnes.

Deretter puttet Ingvild på til 2-0 og Stine gav 3-0 før Frøya utlignet til 3-1.

Utall sjanser i andre

Tertnes er vant med å skape mange store sjanser i sine 7er kamper. I denne andre omgangen mot Frøya var også det tilfellet og lagleder Benedikte kunne telle over 15 sjanser til Tertnes og 3 mål.

Målene i andre omgang kom etter fint spill hvor Helene økte til 4-1 etter å ha blitt frispilt av Stine. 10 min før slutt ble Cathrine frispilt på 10 m. og plasserte en ball til høyre for keeper og 5-1.

Deretter var Tertnes sin gode keeper Lene uheldig med et ballmottak og ballen trillet i mål. 5-2. Par minutter før slutt driblet Stine alt av Frøya spillere og la på til 6-2 etter et hardt skudd i hjørnet.

Alt i alt en fullt fortjent seier i første kamp i Frøya sin Sommer Cup.

Jonny Klemetsen
Jonny Klemetsen
Jonny Klemetsen