Det ble en jevn kamp der Tertnes tilslutt vant med sifrene 3-1 (1-0).

Tertnes styrte kampen i første omgang

Første omgang åpnet jevnt der to lag forsøkte å befeste spillet på midtbanen. Sakte men sikkert klarte Tertnes å ta styringen anført av Helene, Stine og Ingvild. Imidlertid klarte ikke Tertnes å komme til de store sjansene.

Arna-Bjørnar hadde virkelig tettet igjen alle hullene fra BKK cup der de tapte 4-0 og var tydelig innstilt på revansje. Og i det 18 minutt fikk Arna Bjørnar et frispark på 5 meteren til Tertnes etter at Tertnes hadde spilt tilbake til egen keeper som tok den i hendene. Frisparket endte i Tertnes muren og ble klarert.

Tertnes gikk da rett i angrep på høyresiden og Stine fikk slått flott inn til Ingvild som kom på bakre stolpe og dundret ballen i mål. 1-0. Og det ble resultatet til pause.

Tom for krefter

2.omgang åpnet som første omgang sluttet med et lite overtak til Tertnes. Etter en forsering på høyrekant ble ballen spilt inn til Vilde som fra 20 m. løftet ballen flott over Arna-Bjørnar keeperen. 2-0.

Gradvis ble kampen jevnere og Tertnes ble tydelig slitne. Ikke unaturlig siden mange av spillerne samme dag hadde en tur i Stoltzen i beina. Arna Bjørnar kom også til 2 store sjanser som lett kunne blitt mål om ikke

Tertnes målvakten storspilte og reddet mesterlig begge 1 mot 1 situasjonen. Ikke ufortjent reduserte Arna Bjørnar 10 min før slutt til 2-1 etter flott kombinasjonsspill i Tertnes sin 16 m.

De siste 10 min ble en forsvarkamp for meget slitne Tertnes spillere men en svært god Sarah i midtforsvaret til Tertnes ryddet stort opp.

Det var kanskje litt ufortjent at Tertnes gikk opp til 3-1 etter et innkast som ble stusset inn til Stine som på halvvolley slo ballen under tverrligger og 3-1.

Tertnes har et lag med småvokste spillere som ikke har en fysisk fordel men klarer å kompensere med hurtighet og innsats. I dag var det oppskriften på seieren.

Laget har imidlertid mye å gå på når det gjelder samhandling og pasningsspill. Det fikk laget bare tidvis vist i 1.omgang. Siste halvdel av 2.omgang ble preget av mye klareringer og få forsøk på spill.

Det må rettes kraftig opp til neste kamp skal puljen vinnes.

Camilla K forsøker seg på et gjennomspill. Foto: Rune Eng
Trener forsøker å lære fra seg noe han aldri helt forstod selv. Foto: Rune Eng
Lagene ønsker lykke til før kamp. Foto: Rune Eng
Tertnes klarerer på en av Arna Bjørnar sine forseringer. Foto: Rune Eng
Lea fra J97 viser at det går an å hevde seg på J96. Foto: Rune Eng
Camilla S får her en gedigen sjanse men den gikk utenfor denne gang Foto: Rune Eng
Seieren feires og etterpå delte Tertnes ut is til Arna Bjørnar som tak for kampen. Foto: Rune Eng
Trener og støtteapparat var sliten etter kamp. Foto: Rune Eng