Hele den lyse årstiden skal vi i Tett på-redaksjonen feire og markere sommeren. Vi har tenkt oss rundt på sjø, land og strand, og kanskje oppom en liten fjelltopp òg. Det kommer artikler om byens mange skjulte turistperler og historier fra Den indre farleia, og vi dukker ganske sikkert opp på mange av sommeraktivitetene i byen.

Men først og fremst vil vi vite hva barn i alle aldre liker å gjøre om sommeren, og ønsker oss en haug med feiende flotte og fargerike tegninger. Finn frem tusjer, fargeblyanter, maleskrin, fettstifter og alt annet som kan brukes til å forevige sommeren 2006, enten de late, varme dagene brukes til å besøke Eiffeltårnet, se en sjiraff i Kristiansand eller å spise is på Bryggen.

Send din tegning til Bergens Tidende, Tett på-redaksjonen, postboks 7240, 5020 Bergen, og merk konvolutten «Sommertegning». Husk å skrive navn, alder og adresse bakpå. Hver dag kårer vi én vinner, som får tegningen sin på trykk og en liten, hemmelig overraskelse i posten i løpet av sommeren.

God sommer til alle dere fra alle oss i Tett på-redaksjonen!

DET FINNES ALLTID EN STØRRE FISK: Det gikk tydelig hardt for seg da Ida Tungesvik Leirvåg (12 år da hun laget denne flotte tegningen) dro på fisketur.