31-åringen ble i tingretten dømt til fem års ubetinget fengsel for voldtekt av tre kvinner og vold mot tre andre kvinner, men får trolig lavere straff etter at juryen i lagmansretten svarte nei på skyldspørsmålet i forhold til den ene kvinnen.

Den 31 år gamle drosjesjåføren ble funnet skyldig i å ha voldtatt en kvinnelig taxipassasjer og en eks-kjæreste. Juryen mener imidlertid at han ikke er skyldig i gjentatte voldtekter mot en annen eks-kjæreste. Denne eks-kjæresten var under 16 år da overgrepene han var tiltalt for skal ha funnet sted, men juryen svarte også nei på spørsmålet om han var skyldig i å ha hatt samleie med en mindreårig.

Juryens kjennelse falt i dag. Straffeutmålingen i saken vil skje i morgen.

— Jeg må vurdere om jeg skal legge ned en annen påstand enn i tingretten, siden han er frikjent for voldtekt av den ene kvinnen. Jeg må også vurdere om det fortsatt skal prosederes på erstatning til henne, siden beviskravene er annerledes i erstatningssaker, sier statsadvokat Gert Johan Kjelby, som er aktor i ankesaken.

De tre kvinnene forklarte alle i retten at de har fått store psykiske plager etter voldtektene.

I tingretten ble 31-åringen dømt til fem års ubetinget fengsel, i tillegg til at han ble dømt til å betale sine ofre til sammen 325.000 kroner i erstatning.