Drosjen kvinnen var passasjer i kjørte inn i en politibil som sto parkert i høyre kjørefelt i vestgående retning, på toppen av Puddefjordsbroen i natt. Ulykken skjedde like før klokken 01.30.

Ifølge en melding fra politiet var de tre betjentene ikke i bilen da det smalt. De var ute av bilen, i et oppdrag på broen.

Blålysene av

Etter det bt.no erfarer sto politibilen parkert litt over toppen, uten blålysene på.

Politiadvokat Tore Søyland sier han ikke har alle rapportene og full oversikt, men at opplysningen om parkering og manglende blålys kan være riktig. Etterforskningen skal blant annet avklare hvor politibilen sto da den ble påkjørt, og hvor langt den ble flyttet i kollisjonen. Politiets krimteknikere og ulykkeskommisjonen vil trolig ikke være ferdig med sine rapporter i helgen.

Kvinne til sykehus

Den 48 år gamle kvinnen ble alvorlig skadd og kjørt til Haukeland Universitetssykehus. Sjåføren ble brakt til legevakten og kunne skrives ut etter undersøkelse.

Ifølge politiet er det ikke mistanke om promillekjøring. Det er tatt beslag i drosjesjåførens førerkort.

Spesialenheten for politisaker er varslet om hendelsen.

— Vi har igangsatt etterforskning, med sikte på avhør i dag, eller i alle fall i løpet av helgen, sier Ellen Eikeseth Mjøs, leder for spesialenheten på Vestlandet.

bilde.JPG