— Den 29 år gamle bergenser i en Porsche ble målt til 122 km/t i en kontroll i Inndalsveien lørdag kveld. Føreren nektet å stoppe for politiet, men ble tatt kort tid etter. Mannen hadde ikke førerkort da dette var beslaglagt tidligere for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han er en av dem vi så absolutt ønsker å få luket ut av trafikken, sier leder for trafikkavsnittet ved Hordaland politidistrikt Arvid Ask til bt.no

Politimann sykemeldt

— Politimannen som skulle stoppe bilen klarte så vidt å hoppe inn til siden. Han fikk en brist i en muskel, og er nå sykemeldt en uke, opplyser Ask. - Vi regner med at føreren av bilen vil få ubetinget fengsel. Han bør ut av trafikken, og en bør vurdere å ta bilen fra ham, mener Ask.

Fire mistet lappen

Hele 44 personer ble bøtelagt for fart i trafikkontroller i Bergen i helgen. Fire av dem mistet førerkortet.

Ved en laserkontroll i Fjøsangerveien, fredag mellom kl.1830 og 2100 ble 19 bilførere tatt og 3 personer fikk beslaglagt sitt førerkort. Fartsgrensen på stedet er 50 km/t og høyeste hastighet ble målt til 86 km/t.

Ved en laserkontroll i Inndalsveien, lørdag mellom kl.1830 og 2130 ble 19 bilførere tatt. Blant dem var førerne av fire drosjer og en buss i rute som ble bøtelagt på stedet.

Politiet opplyser at de kommer til å prioritere fartskontroller i tiden fremover.