Han har ifølge Nordhordland tingrett rukket å gjøre mye galt, den unge mannen fra en av Bergens nabokommuner. Nå er dommen klar: Tre og et halvt år i fengsel.

Ifølge avisen Strilen slet den unge mannen med finansene, noe hans kreditorer stadig vekk gjorde ham oppmerksom på. Det hindret ikke mannen i å hanke inn 250.000 kroner — penger han tok med seg til Amsterdam og svidde av på 15 kilo hasj.

Hasjen gled rett gjennom tollen både i Danmark, Sverige og Norge - men ble oppdaget her hjemme etter at mannen hadde solgt unna varer for 45.000 kroner.

I tillegg til storstilt hasjsmugling, er mannen nå dømt for grove trusler, en vill skyteepisode og høyst alternativt kjæledyrhold.

  • Da en middelaldrende mann i bygden ble siktet for utukt mot mindreårige jenter, tok tiltalte saken i egne hender. Han skjøt flere skudd mot to biler og huset til den mistenkte, som senere ble dømt for utukten. Hjemme hos den middelaldrende mannen, festet tiltalte denne lappen: «Du er død, forsvinn».
  • På hjemmebane koste nordhordalendingen seg med to svære pytonslanger - ulovlige kjæledyr her til lands. Da politiet fikk snusen i snokene, ga tiltalte dem bort til en kompis.
  • I en over snittet sprek Audi, trykket mannen gasspedalen «gjennom gulvet». Farten ble målt til 136 kilometer i timen, i en 80-sone. For sikkerhets skyld skal mannen ha hatt de 15 kiloene med hasj i bilen da han grisekjørte...

For alt dette krevde aktor fire og et halvt års fengsel, men dommerne «kappet» ett år i straffen.