En stamp med line ble funnet på sjøbunnen i Langenuen mellom Stord og Huglo, stedet der en den 66 år gamle Leidulf Halland falt i sjøen torsdag for halvannen uke siden.

Funnet er viktig ettersom det markerer omtrent hvor mannen falt ut i sjøen fra den lille plastbåten han og en kamerat var på fisketur i.

— Stampen falt i sjøen like etter at 66-åringen falt over bord. Det er mye strøm i området. Vi vil derfor søke litt lenger nord og øst for dette stedet, sier lensmann Reidar Færestrand til bt.no.

Helt siden mannen ble savnet har politi, frivillige, familie og Røde Kors søkt etter mannen på sjøen, langs land og fra luften. En miniubåt har også deltatt i søket, men har måtte bryte søket flere ganger på grunn av sterk strøm.

ý Dersom den savnede gikk til bunns har vi fremdeles et håp om å finne han. Det er mange usikkerhetsmomenter, men så lenge det er håp ønsker vi å fortsette en stund til, sier lensmannen til bt.no.

SØK: Tom Kenneth Johannessen tv. og Jonathan Zaneski er blant dei rundt 40 frivillige som har søkt i Langenuen etter den sakna 66-åringen frå Stord. Zaneski var den som kom først ut til ulukesstaden då han høyrte rop frå kameraten til den sakna.
OVE OLDERKJÆR