JOHAN GABRIELSEN

— Jeg og Magnus (Johansson) fokuserer på at laget skal ta med seg innsatsen og viljen fra de siste kampene, og klarer vi det så tror jeg det kan bli mange poeng på oss i kampene fremover, sier assistenttrener Tom Mangersnes.

Traff tverrliggeren

I går ble det imidlertid tap igjen i det som var en meget viktig kamp for begge lag. Nedrykkstruede Åsane tok imot opprykkskandidaten Sandnes-Ulf på Myrdal.

Kampen startet jevnt, og det var Åsane som fikk den første store sjansen. Forsvarsspiller Espen Fedje skjøt i tverrliggeren på et frispark fra rett utenfor 16-meteren.

Ellers skjedde det lite i en heller kjedelig og sjansefattig første omgang.

Men i annen omgang var det et helt annerledes Sandnes Ulf som kom ut på banen. Og etter 63 minutters spill fikk innbytter Espen Sola stå helt alene og plukke opp en retur fra keeper, før han enkelt satte ballen i mål.

Rogalendingene fortsatte å styre kampen, og tok til slutt med seg tre fortjente poeng hjem til Sandnes.

Det sa også Mangersnes seg enig i:

- Lettere kampprogram

— Jeg synes vi kanskje hadde fortjent å lede til pause, men Sandnes var bedre enn oss i annen omgang og vant fortjent.

Han tror derimot at Åsane kan begynne å høste poeng nå når de møter lag fra nedre halvdel av tabellen.

Det tror også spissen Petter Ness.

— Vi har et lettere kampprogram fremover, og hvis vi vinner seks av de siste ti kampene så er jeg ganske sikker på at vi klarer oss. Dette tror jeg er fullt mulig, sier Ness som var svært skuffet over gårsdagens tap.

— Jeg er veldig skuffet akkurat nå. Jeg føler vi var fullt på høyde med Sandnes og kunne tatt poeng i denne kampen.

Åsane ble i går forbigått av Arendal som vant borte mot Flekkerøy, og ligger dermed sist på tabellen med ti poeng. Det er dermed ni poeng opp til Start 2 på sikker plass.

Mohamed Kamara (17) fra Nordhordland er klar for Åsane. Unggutten har gjort det bra på trening og kan spille både kant og spiss.

Nielsen, Rune