— Min klient sier han ikke har hatt noe med dette å gjøre, og at heller ikke familien har det, sier 62-åringens forsvarer, advokat Jørgen Riple.

Sammen med sin kone og to av sine sønner ble Dungs svigerfar i formiddag pågrepet av politiet i sitt hjem i Krabbedalen.

Se video av pågripelsen her. Ikke avhørt

Svigerfaren ble i likhet med de andre familiemedlemmene tatt med for å avhøres, men ifølge Riple blir det ikke gjennomført noe avhør i dag.

— Vi har ikke fått dokumentene i saken. Han vil ikke la seg avhøre på grunnlag av ting han har lest i avisene, sier Riple.

62-åringen skal være ved svært dårlig helse, og ble derfor transportert til Bergen fengsel for å tilbringe natten der, fremfor å overnatte i en celle ved politistasjonen.

62-åringens kone, Dungs svigermor (59) har i dag blitt avhørt av politiet. Hun gjennomførte avhørene uten advokat, men har senere fått oppnevnt en forsvarer.

Flere av de siktede satt fortsatt i avhør ved 20.30-tiden torsdag kveld.

Familiemedlemmer i vitneavhør

I tillegg til de fire pågrepne, har også flere andre familiemedlemmer sittet i avhør i dag.

Både en eldre bror og en søster av de to pågrepne brødrene har vært avhørt som vitner. Det samme har søsknenes bestemor.

Etter pågripelsen av de fire familiemedlemmene har politiets krimteknikere brukt resten av dagen til å finkjemme eiendommen deres både innendørs og utendørs. To svenske likhunder er også på stedet for å søke etter spor av Dung.

Hundene er spesialtrent til å markere for liklukt, også lenge etter at at liket eventuelt er flyttet.

Flere biler er også tauet inn fra familiens eiendom for å bli undersøkt.

De tekniske undersøkelsene på eiendommen fortsetter i morgen, og vil ifølge politiet trolig pågå til utpå dagen fredag.

Planer for nye søk

Politiet har også planer klare for å søke etter Dung andre steder.

— Men de siktedes og den savnedes hjem er et naturlig sted å starte, sa politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon på en pressekonferanse tidligere i dag.

Siktet i går

Ifølge Salvesen ble siktelsen mot de fire familiemedlemmene utferdiget i går. Aksjonen mot huset i Krabbedalen skal ha vært planlagt i god tid før politiet slo til.

Det er foreløpig ikke klart om eller når de fire vil bli fremstilt for varetektsfengsling.

HUNDESØK: De to spesialtrente likhundene Ruff og Pirvi har i ettermiddag søkt i og rundt familiens bolig i Krabbedalen.
GORDON ANDERSEN (mms)
RUNE NIELSEN
PÅGREPET: Et av familiemedlemmene føres bort av politiet.
GORDON ANDERSEN