Flaktveit 7er stilte i en utgave som ikke var til å kjenne igjen fra kampen mot Trane på bortebane, og Austevoll er svært heldige som tar alle poengene i denne kampen.

Flaktveit 7er ledet kampen 4-1 og 5-3, men uvante rollespill for spillerene ødla for laget i dag. Flaktveit 7er er inne i en lei trend om dagen som ikke vil slippe taket, nemlig en ineffektivitet uten sidestykke som gjør at vi ikke vinner kamper som denne!

Austevoll tok over

Vi spiller meget bra i starten med god kontroll bakover. Austevoll kommer til svært få sjanser de første 10 min, bortsett fra et par ganger der vi slurver litt i oppspillene. Men midtveis i perioden så tar hjemmelaget over, mens vi sliter med å holde fokus på egne oppgaver. Vi henger etter i posisjonene, og er litt veike foran eget mål. Dette straffer seg fort og Austevoll snur raskt til ledelse og vinner kampen kanskje noe heldig 6-5.

Midtveis i andre omgang er det en jevn periode, men vi sliter med å holde hodene kalde internt. Det skal ikke mer enn en liten bagatell til før halve laget er på tilt som nok en gang skyldes uvante roller for spillerene i 3— 3 formasjon.

Flere store sjanser

Men alikevel klarer Flaktveit 7er å produsere den ene kjempesjansen etter den andre og burde tross ulike og uvante spiller formasjoner vunnet denne kampen.

At vi ikke scorer i løpet av perioden er utrolig! Skudd i stolpen, et par bom på åpent mål pluss noen feberredninger av keeper er det nærmeste vi kommer. Vi må utnytte disse sjansene bedre, spesielt i kamper som denne. I stedet er det Austevoll som viser seg dødelig effektive mot slutten og pirker inn 6-5.

Vil til slutt rette en STOR TAKK til Ove Strøm (Far til Espen på laget ) som stilte med egen buss til disposisjon for Austevoll-turen. Ove hadde også gått til innkjøp av hotdogs og drikke for spillerene på turen. Turen i sin helhet ble kostbar totalt for laget, selv om Ove selv sponset dieselutgiftene.

Sjekk resultater og tabellen for Smågutter 13 7er her.

Les mer om Flaktveit Smågutter på deres egen hjemmeside.

Besøk Flaktveit Idrettsklubb på nett.

MÅLRIKT: Mange scoringer til tross - det ble tap for Flaktveit Smågutter 7er. Her feirer Flaktveit-guttene etter scoring.
Morten Engbakken
FIN TUR: Bussen til Ove som laget tok turen med til austevoll. Bussturen og det sosiale gjorde at det ble en fin tur tross tapet.
Morten Engbakken