Det begynte i februar da Tonje/Lillian så en Mercedes-Benz til salgs på Osterøy, til en ganske rimelig penge.

Planen var egentlig å ikke ha russebil, men et slikt tilbud kunne vi ikke takke nei til. Kari var egentlig ikke deltakende på bilen heller, men ble med frivillig tvang en del av "crewet" (noe som ikke angres på i ettertid).

Når bilinnkjøp var gjort, var jakten på sponsorer neste. Lillian er og var en kløpper på smisk, så de nødvendige midlene var raskt i boks.

Forsikring, veiavgift og annet obligatorisk ble ordnet rimelig greit, slik at vi kunne konsentrere oss om det viktige: STYLING!!

Hvordan forvandle en gammel grå/grønn Mercedes til en russ(e) ekspress?? Første steg på veien var å male den rød. Vi var spent på resultatet siden vi hadde valgt å gjøre arbeidet selv, og ikke brukt et proft (og dyrt) lakkeringsselskap.

Overbevisende arbeid resulterte i et rødt vidunder, og bedre skulle det bli; røde felger med en glinsende Mercedes stjerne i sentrum, norsk flagg på bagasjelokk og panser, pels på rattet og selvfølgelig de obligatoriske terningene i speilet. En liten feilhåndtering av wonderboumen førte til at en frisk duft av jordbær spredte seg i nabolaget,

Etter en dag med hardt arbeidet var bilen klare for et testrunde. Til stor forbauselse kom vi ikke lenger en til Møhlenpris tunnelen før vi ble egget. En plommerød bil i sivil suste opp på venstre side og tømte et dusin egg over store deler av vår bil. HALLO!! Russetiden er jo ikke begynt en gang. Rimelig irritert kjørte vi til nærmeste bensinstasjon og fikk vasket vidunderet vårt, ingen alvorlig skade skjedd. Det skulle bare litt mye såpe til, så var den fin som ny.

Neste problem ble navn på bilen? Etter mange forslag, og like mange nedstemt falt valget til slutt på: NO — WAY RUSSEKSPRESS (inspirert av Nor-way bussekspress).

Logoen + andre sponsorlogoer ble klistret på bilen, og den er nå klar til å ta fatt på russefeiringen.

Vi har bare et problem; vi får ikke anlegget til å virke, så det er stor spenning om dette blir fikset i tide?? Vi krysser fingrene om å slippe at Kari må underholdes med sang under rebusløpet (musikk fra cd er foretrukket!)

Litt pels på rattet hører med
Mye aviser kreves for å unngå søl på den røde lakken. Kari jobber iherdig!!