Det ble en varm og nokså støvete kamp med 14 jenter som spiller på grusbanen på Lone.

Tertnes jentene kom best i gang. Etter en del fighting mot Fri spillerne på en liten bane tok Abira driblefoten sin frem og dro forbi 2-3 Frispillere og ga en fin pasning til Amina. Hun skjøt rett på keeper som ga retur. Der var Ingrid kjapp og lett i beina og dundret den inn 0-1.

Andre målet kom bare etter noen minutter. Abira sentrer/skyter ballen mot mål og Ingrid rekker ikke frem denne gang, og Fri sin keeper er uheldig og glipper ballen mellom hendene. 0-2.

Midt i første omgang får Amina en skikkelig full treffer. Med litt sprett i ballen treffer Amina blink skudd som går over keeper fra ca. 10 meter. En praktfull scoring 0-3.

Cathrine får ”blod på tann” etter denne scoringen og fyrer av et skudd fra midten. Cathrine har en god skudd fot men denne gang går ballen til side for mål.

Camilla og Stine entrer banen midt i først omgang og setter umiddelbart i gang et fint spill på høyre kant. Camilla har følgt med i timen og fyller høyre kant meget bra. Synd at hun ikke fikk en scoring i dag.

Det skjer noe med kampen og Tertnes begynner så smått å få tak på det ukjente underlaget og spille ballen med hverandre.

Neste scoring kommer ved kast av Ingrid som finner Stine. Stine har full kontroll og header ballen trygt i mål til side for keeper. 0-4

I slutten av først omgang får Vilde dreis på skuddfoten sin som for øvrig er veldig bra. Etter gjennomspill fra Stine knaller hun til og setter pauseresultatet 0-5

Fri setter innpå 8 spillere grunnet resultatet.

Etter gjennomgang i pausen ble vi enige om å prøve å få spille bedre i gang, være først på ballen og løfte blikket. Dette lykkes vi med til dels i andre omgang. Om ikke første mål i andre omgang var utgjørende for avtalen, ble spillet litt bedre.

Tertnes fikk corner tidlig i andre omgang og Stine puttet direkte fra corner. 0-6

Stine var i støtet og neste scoring kom etter å ha vunnet ballen og med blikket for mål var ballen plassert i krysset til Fri målet. 0-7

Jentene var virkelig kommet i scorings form og like etter kjempet Tertnes jentene seg frem igjen. Vilde fyrte av et skudd midt i tverrlegger og Abira sto klar for returen. 0-8

Deretter var Stine i støtet igjen. Etter å ha driblet seg gjennom forsvarsrekken til Fri var det fri vei til mål. Setter ballen tilside for Fri keeper. 0-9

Neste mål var reprise av Stine 10-0

Fri kom til sjanse i slutten av andre omgang. Etter en plutselig forbikjøring av Tertnes forsvarsrekke kom Fri alene mot Lene som er keeper. Tror kanskje hun hadde sovnet litt med en kamp som ikke var for krevende for henne. Lene er en meget dyktig keeper med et godt fotball blikk. Plutselig sto Fri spilleren der og scoret lett til side for henne 1-10.

Siste mål kom etter kast hvor Vilde sto klar med skuddfoten sin. 11-1

Alt i alt var dette en god kamp tatt i betraktning at banen var smal. Tertnes jentene er flinke på kantspill og det var vanskelig mot Fri. Tertnes har Helene, Cathrine og Lene som stopper det meste i forsvarsrekken. Men savner litt dette med alltid å ha lyst å være først på ballen i angrepsrekken, noe som Ingrid og Stine hadde i denne kampen.

Ellers veldig godt jobbet Tertnes Jenter 96. Jeg er veldig stolt av dere.

Benedikte

:

Jentene var godt fornøyd etter kampen. Foto: Randi Christensen
Stine var ikke lett å stoppe ¿ 4 flotte scoringer. Foto: Randi Christensen
Vilde hadde 3 flotte scoringer. Foto: Randi Christensen
Jonas er vår maskot og vannflaske passer. Foto: Randi Christensen
Ingrid kjøler seg ned etter knall hard jobbing i første omgang. Foto: Randi Christensen
Tertnes er klar til å ta i mot Fri angrepet. Foto: Randi Christensen
Helene rydder fint opp i forsvar. Foto: Randi Christensen