Åsane Flaggermus – Tertnes J96 (0-3) 0 – 8

Tertnes hadde et utall sjanser og kunne vunnet mye mer.

Første omgang var spesielt god selv om Tertnes bare klarte å score 3 mål. Sarah var flink til å spille ut på kantene hvor kantspillerne til stadighet kom rundt og ned til dødlinja for innlegg.

0-1 kom etter at Stine skjøt fra skrått hold i mål. I det 20 min og etter et hav av sjanser scoret omsider Amalie fra bakre stolpe etter et eksemplarisk innlegg fra Ingvild 0-2. I det siste spilleminutt av 1.omgang økte Helene til 0-3 etter å ha blitt frispilt av Stine.

— Kunne vært mer effektiv

I andre omgang gitt det 5.min før Stine la på til 0-4. 0-5 kom etter at Ingvild var blitt flott frispilt av Ingelin. I det 16 min satte Stine inn 6-0 fra skrått hold etter å ha blitt frispilt av Sarah.Stine la på til 7-0 etter en vakker krysspasning av Ingvild. I det siste minutt av 2.omgang fastsatte Invild resultatet til 0-8.

Lagleder Benedikte Rygel sa i en kommentar etter kampen:

— Denne seieren kommer fordi vi skaper mange sjanser ved å ha faste løpsmønstre og pasningsavtaler. I tillegg er vi flinke til å ta imot ballen men kunne nok i dag vært enda effektiv foran mål.

Avslutningsvis sa Benedikte:

— Forsvaret spilte meget bra med Ingelin, Helene og Beate. Lene var også god og tok det som kom av fremspill til Åsane spissene.

Ingelin tar straffe, men keeper reddet mesterlig.
Rune Eng
F.v bakerst Beate, Ingelin, Sarah og foran f.v Henrik (maskot), Stine, Amalie, Helene og Ingvild og liggende Lene.
Rune Eng
Supporterne var møtt frem for å heie.
Rune Eng