800 liter diesel ble i løpet av helgen stjålet fra syv lastebiler tilhørende Hans Seim betong Vest i Fleslandsvegen. Natt til søndag stanset politiet en varebil. Der var fire menn og flere dieselkanner.

— Vi setter helgens dieseltyveri i forbindelse med varebilen som ble stanset. Fire menn sitter i arresten, og vi får se om de har noe med dette å gjøre, sier Lekven.

Flere firma er blitt frastjålet diesel i Fana den siste tiden. Vassbak & Stol er et av dem. 2. mai på ettermiddagen merket de at to tanker med hver 1200 liter diesel var stjålet fra deres anlegg i Rådalen. Totalt forsvant dermed 2400 liter diesel.

Firmaet, som blant annet driver med sprengningsarbeid, har en betydelig maskinpark. Dermed har de også store mengder diesel på anleggene sine.

— Siste tyveri har en verdi på minst 30.000 kroner. Vi er nødt for å sikre oss bedre, for dette problemet ser ikke ut til å avta. Det er frustrerende å hele tiden måtte tenke på hvordan du skal unngå å bli lurt, sier Bjørn Lindstad i Vassbakk & Stol.