Det er ca 65 påmeldte førere i denne runden, fra hele landet. Rammen rundt løpet har vært under planlegging og tilrettelegging gjennom de 4 siste månedene. NMK Bergen føler seg nå ganske trygg på at dette vil bli en fantastisk helg for både førere og publikum.

Storinnrykket kommer i morgen, fredag, da førerne skal sjekke inn og komme i orden med siste overblikket på biler og utstyr.

Lørdag morgen begynner nok nervene å komme for de fleste, det er mye som skal klaffe for at løpet skal bli optimalt for den enkelte.

Vekst i Bergen

NMK Bergen er ganske stolt i år over å kunne presentere 11 førere som er fra Bergensområdet på startstreken i denne runden. Det vokser i Motorsportmiljøet på denne siden av landet, og det er en god ting for motorsportinteresserte generelt. Flere førere som satser på de store klassene gir stor underholdning for publikum.

Trond Madsen er atter en gang løpsleder for et NM. NMK Bergen har tidligere fått prisen som Beste Arrangør for NM runder, og listen er også denne gangen lagt høyt for å gjennomføre årets beste arrangement.

I skuddet

Et av de nye stjerneskuddene som vi setter store forhåpninger til, er Andreas Bakkerud,16 år, fra Åsane.

Han satser nå på Supernasjonal kl 1 i juniorklassen etter mange år i go-kart som internasjonal fører. Han skal nå ut i sin 2. NM-runde for året og vi håper bil og fører fungerer hele helgen. Han er nevø av Tommy Bakkerud som har holdt på i mange år.

Andreas er også en av ungdommene som er med i FOG Racing som driver med Bilcross/Rallycross for og med ungdom.

Dette er litt av resultatet av at vi har et så flott anlegg og at det finnes et sted hvor man kan få kjørt fra seg litt adrenalin på bane fra ung alder og oppover.

NMK Bergen ønsker alle en fantastisk flott rallycrosshelg sammen med oss på Eikås Motorsenter.

Start lørdag kl 1200

Start søndag kl 1300

Inngang kr. 100,-

Barn under 16 gratis

Det er store forhåpninger knyttet til Andreas Bakkerud (16) fra Åsane.
Andreas sin peugeot 206.
Løpsleder Trond Madsen.