Rundt klokken 13.00 lørdag ettermiddag raste en stor stein ned fra en fjellside og traff en lastebil i Nipedalen på Laksevåg. Ingen personer kom til skade.

— Lastebilen skal ikke ha fått store skader, men vi må undersøke om det kan rase mer ned fra fjellsiden, sier operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt. lastebilen sto parkert langs veien, og en del steiner havnet på lasteplanet.

Da BT var på stedet ved 14-tiden, var situasjonen under kontroll. Politiet var på plass sammen med Ottar Fjæren, vakthavende i Bergen kommune.

— Vi venter på driftssjef, og det vil bli vurdert om geolog skal kontaktes, sier Fjæren.

På motsatt side av veien ligger en liten fotballbane, der noen barn spilte fotball. Det var ingen barn i umiddelbar nærhet mens steinen kom ned fjellsiden, får BT opplyst. Veien er åpen, men en sidevei er sperret av.

Fjellsiden over veien er ganske bratt, og det kan være fare for fare for at flere steiner kan rase ned. Det er dette en skal vurdere om en geolog skal sjekke.

En av de som bor opp sideveien av Nipedalsveien som er stengt, sier at han ønsket at kommunen hadde informert dem om at veien var stengt og at det var gått ras.

— De kunne godt sendt en mann opp bakken for å informere oss i disse rastider. Vi leste det tilfeldigvis på bt.no. De er kjempebratt her og vi er redd for ras, forteller han.