Bekkåsen hadde vært på kino med to unge jenter i rullestol. De skulle bare innom Peppes ved 23-tiden lørdag for å avslutte en hyggelig kveld.

— Jeg gikk inn for å be om hjelp til å få båret rullestolene opp trappen. På de 30 sekundene jeg var inne, tok han vesken min og stakk av, sier Bekkåsen.

Den lille hvite Daniel Ray-vesken hang over to håndtak bak på rullestolen.

Dyr mobiltelefon

— De to jentene var fortvilet og litt sjok-kerte. De kunne jo ikke løpe etter. Da jeg kom ut, var det ikke stort jeg kunne gjøre siden jeg ikke visste hvordan han så ut, sier hun.

— Jeg synes det er kjempefrekt å stjele fra en rullestol. Jeg var så sint at jeg nesten ikke greide å skrive anmeldelsen, sier Bekkåsen.

Tyveriet skaper en del trøbbel for henne. Med vesken forsvant nemlig litt penger, en mobiltelefon til 3000 kroner, to bankkort hun raskt fikk sperret, sertifikatet, en filofaks og nøklene til leilig-heten samt to biler.

Deriblant hennes private.

- Har ikke reservenøkler

— Veldig kjipt siden jeg ikke har reserve-nøkkel til min egen bil, sier hun, og lurer på om hun nå må få bilen tauet til forhandleren slik at de kan finne ut hvilken nøkkel hun trenger.

— Politiet fortalte at tyven trolig bare tar penger og mobiltelefon og kaster resten. Derfor håper 24-åringen at noen finner vesken med resten av innholdet fortsatt inni.

— Utrolig kjedelig. Det krever veldig mye tid og arbeid å erstatte alt som forsvant, sier hun.

SINT: - Jeg synes det er kjempefrekt å stjele fra en rullestol. De har ingen mulighet til å løpe etter. Jeg var så sint at jeg nesten ikke greide å skrive anmeldelsen, sier Cecilie Bekkåsen.<p/>FOTO: FRED IVAR UTSI KLEMETSEN