En 44 år gammel kvinne og en 44 år gammel mann ble i går fengslet i fire uker i Bergen. To av ukene med brev— og besøksforbud.

Politiet er ytterst lite meddelsomme med opplysninger om beslag og fengsling. Fengslingsmøtet forgikk for lukkete dører.

Etter det bt.no kjenner til, skal politiet ha gjort beslag i et hus på Sotra på onsdag. Der skal de ha funnet minst et kilo hasj og mye annet. Den fengslete mannen er fra Sotra.

Distriktskontor for narko på Askøy

Kvinnen har bopel i Bergen, men disponerer en bolig på Askøy. Her beslagla politiet i forrige uke et halvt kilo hasj, men fikk ikke retten med på å fengsle kvinnen.

Boligen på Askøy skal ha fungert som et slags distriktskontor i parets salg av narkotika på øyene.

Stjålet Sotrabåt funnet på Askøy

— Jeg kan bekrefte at det også er funnet andre typer narkotika enn hasj under beslaget i huset på Sotra. Vi ser dette i sammenheng med både tyverier av båter og innbrudd i regionen, sier politibetjent Gustav Landro ved Fjell og Sund lensmannskontor til bt.no.

Landro understreker at det hele har vært et koordinert samarbeid mellom lensmannskontorene på Askøy og Sotra.

— Det hele startet med et tyveri av en båt fra Sotra som ble funnet igjen på Askøy. Vi gravde i saken og etter hvert resulterte det i fengslingen i går, sier Landro.