Allerede klokken 16.30 ble en mann i slutten av 20-årene tauet inn. Mannen hadde drukket så tett før han skulle gå på flyet at han ble nektet å være med. I stedet måtte han overnatte i arresten.

Like før midnatt ble en annen mann innbrakt, etter å ha utløst en brannalarm på Bryggen. Mannen er anmeldt for brudd på løsgjengerloven.

En liten time senere fikk politiet melding om en slåsskamp ved utestedet News i sentrum. Patruljen rykket ut og tok med seg en av slåsskjempene, en 23 år gammel mann, tilbake til fyllearresten.

Ved 3-tiden må politiet igjen rykke ut, denne gang til Myrdalskogen, der naboer hadde klaget på at fyll og spetakkel ødela nattesøvnen. En 23 år gammel mann må bli med til politiets fyllearrest.

Omtrent samtidig som den høylytte festen i Åsane blir avbrutt får politiet melding om at en mann er påkjørt av en buss. Det er busselskapet selv som melder om uhellet. Den skadde mannen ble kjørt til legevakten for kontroll. Deretter havnet også han i politiets fyllearrest, der natten ble tilbrakt.